Voittajat lavalla – Lauluja Ukrainalle -konsertti 4.9.2022

12.8.2022

Kansainvälisessä Mirjam Helin -laulukilpailussa vuonna 2014 palkitut sopraano Kateryna Kasper ja baritoni Matija Meić palaavat Musiikkitalon lavalle lied-konserttiin yhdessä pianistien Dmitry Abloginin ja Kirill Kozlovskin kanssa.

Musiikkitalossa sunnuntaina 4.9. klo 16 järjestettävässä konsertissa kuullaan mm. Brittenin, Lisztin, Mendelssohnin, Bortkiewiczin ja Papandopulon lauluja. Konsertin lipputulot ohjataan lyhentämättöminä Suomen Punaisen Ristin Ukraina-katastrofirahastoon.

Osta lippu konserttiin Ticketmasterista.

Voit tukea myös suoraan lahjoittamalla tapahtuman SPR-nettikeräykseen.

Esiintyjät

Kateryna Kasper, sopraano

Ukrainalaisen Kateryna Kasperin taiteilijakuva rakentuu monipuolisuudelle ja tulkinnan autenttisuudelle. Vuonna 2014 hän voitti Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun naisten sarjan ja sai kiinnityksen Frankfurtin oopperataloon. Kasperin kansainväliseen uraan kuuluvat niin oopperat ja oratoriot kuin lied-konsertitkin.

Matija Meić, baritoni

Karismaattinen kroatialaisbaritoni Matija Meić sijoittui vuoden 2014 Mirjam Helin -laulukilpailussa miesten sarjan toiseksi ja sai erikoispalkinnon parhaasta suomalaisen yksinlaulun esityksestä. Meić kiinnitettiin Münchenin Gärtnerplatztheateriin vuonna 2016. Ooppera- ja oratorioesiintymisten lisäksi Meić esiintyy usein sooloresitaalein.

Dmitry Ablogin, piano

Dmitry Ablogin on innovatiivinen pianotaiteilija, joka voittanut monia kansainvälisiä kilpailuja. Esiintymisten ohella hän opettaa pianoa ja fortepianoa Frankfurt am Mainin Hochschule für Musik und Darstellende Kunstissa.

Kirill Kozlovski, piano

Pianisti, MuT Kirill Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona kansainvälisillä festivaaleilla sekä solistina kotimaisten sinfoniaorkestereiden kanssa. Hän esiintyy säännöllisesti liedpianistina ja opettaa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

Pysy nuotissa - tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa

Siirry takaisin sivun alkuun