Kilpailijoille

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu maailman nuorten laulajien parhaimmiston Helsinkiin 20.–29. toukokuuta 2019. Kahdeksatta kertaa järjestettävä kilpailu käydään pääkaupungin ytimessä sijaitsevassa Musiikkitalossa. Kilpailuun voivat osallistua vuonna 1989 tai sen jälkeen syntyneet naiset ja vuonna 1987 tai sen jälkeen syntyneet miehet.

Kilpailussa on miesten ja naisten sarjat, ja palkintoja jaetaan yhteensä 173 000 euron arvosta. Lisäksi kilpailijoille tarjotaan mahdollisuus ilmaiseen majoitukseen helsinkiläisissä perheissä, maksetaan päiväraha, matkalippu Helsingin joukkoliikenteeseen sekä tarjotaan päivittäin lounas Musiikkitalossa. Kilpailuun sisältyy paljon muutakin ohjelmaa, muun muassa mestarikurssit ja Singer's Studio.   

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittautumisaikaa on jatkettu 31.12.2018 asti. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä hakulomakkeella. 

Kilpailuun ei ole ilmoittautumis- tai rekisteröintimaksua. 

Ilmoittautumisen yhteydessä laulajan tulee toimittaa korkeatasoinen audiovisuaalinen tallenne esikarsintaa varten. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei hyväksytä.

Ennen kilpailua lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta [email protected] Kilpailun aikana kaikissa asioissa palvelee kilpailutoimiston henkilökunta.

Kilpailun aikataulu