Pianistit

Kilpailun virallisina pianisteina vuonna 2024 toimivat Kristian Attila, Hans-Otto Ehrström, Tuula Hällström, Kirill Kozlovski, Outi Nissi ja Joel Papinoja.

Kristian Attila

Kristian Attila toimii Taideyliopistoon kuuluvan Sibelius-Akatemian laulumusiikin aineryhmän ja oopperakoulutuksen lehtorina. Hän kuuluu kysytyimpiin suomalaisiin lied- ja oopperamusiikkiin erikoistuneisiin pianisteihin.

Hans-Otto Ehrström

Hans-Otto Ehrström työskentelee Wienin valtionoopperan korrepetiittorina. 

Tuula Hällström

Tuula Hällström on intohimoinen lied-pianisti. Voitettuaan Suomen ainoan lied-pianistikilpailun vuonna 1999 Hällström on konsertoinut ja työskennellyt useiden eri laulajien kanssa ja on ollut kysytty pianisti laulukilpailuissa, oopperaproduktioissa ja mestarikursseilla.

Kirill Kozlovski

Kirill Kozlovski on suomalais-valkovenäläinen pianisti, cembalisti ja tutkija. Vuonna 2017 hän valmistui musiikin tohtoriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-yksikön taiteilijakoulutuksesta aiheenaan Dmitri Shostakovitshin musiikin kontekstualisointi.

Outi Nissi

Outi Nissi on toiminut Oulun Ammattikorkeakoulun pianomusiikin lehtorina vuodesta 2006 ja keskittyy päätyössään erityisesti laulajien ja orkesterimuusikoiden ohjaamiseen pianistin roolissa.

Joel Papinoja

Joel Papinoja toimii aktiivisesti lied-, kamarimusiikki- ja orkesterikentällä.

Pysy nuotissa - tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa

Siirry takaisin sivun alkuun