Nathalie Stutzmann

Nathalie Stutzmann on tehnyt poikkeuksellisen uran sekä alttolaulajana että kapellimestarina. Hän aloitti pianon, fagotin, kamarimusiikin ja kapellimestarin opintonsa jo varhain, ja nykyään hän esiintyy tunnustetuimpien kapellimestarien ja orkestereiden kanssa. Erityisesti hänen Mahler-tulkintansa ovat keränneet viime vuosina ylistyslauseita.
 
Myös konserttilaulajana vakuuttanut Stutzmann on kiertänyt maailmalla ruotsalaispianisti Inger Södergren seuranaan, ja yhdessä he ovat myös levyttäneet Schubertin ja Schumannin laulusarjoja sekä mm. Brahmsin, Poulencin ja Chaussonin teoksia. Opiskeltuaan Jorma Panulan johdolla ja saatuaan opastusta Seiji Ozawalta ja Simon Rattlelta Stutzmann perusti oman kamariorkesterinsa, Orfeo 55:n, joka esittää sekä periodi- että nykysoittimin musiikkia Bachista Schönbergiin.
 
Tulevina kausina Nathalie Stutzmann johtaa sekä klassista että romanttista ohjelmistoa molemmin puolin Atlanttia ja tänä vuonna hän debytoi myös oopperakapellimestarina johdettuaan Lemmenjuoman Monte Carlon oopperassa.

www.nathaliestutzmann.com

Takaisin Tuomaristo-sivulle