Kilpailijoille

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu maailman nuorten laulajien parhaimmiston hakemaan arvostettuun kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua naiset, jotka ovat syntyneet vuonna 1989 tai myöhemmin ja miehet, jotka ovat syntyneet vuonna 1987 tai myöhemmin. Kansallisuudella ei ole merkitystä. 

Seuraava, järjestyksessä kahdeksas, Mirjam Helin -laulukilpailu käydään Helsingissä Musiikkitalossa 20.–29. toukokuuta 2019. Kilpailussa on miesten ja naisten sarjat, joissa palkintoja jaetaan yhteensä 173 000 euron edestä. Kilpailijoille tarjotaan mahdollisuus ilmaiseen B&B-majoitukseen helsinkiläisissä perheissä, heille maksetaan päiväraha ja HSL:n matkalippu sekä tarjotaan päivittäin lounas. Kilpailuohjelmaan sisältyy muun muassa mestarikurssi ja Singer's Studio.  

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa 1.9.2018 ja päättyy 30.11.2018. Kilpailuun ei ole ilmoittautumis- tai rekisteröintimaksua. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella

Ilmoittautumisen yhteydessä laulajan tulee toimittaa korkeatasoinen äänite (kuvalla ja äänellä) esikarsintaa varten. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei hyväksytä.

Tietoa tulevasta kilpailusta löytyy kootusti täältä Vuoden 2019 kilpailu 

Kilpailun aikataulu

Ennen kilpailua lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta info@mirjamhelin.fi

Kilpailun aikana kaikissa asioissa palvelee kilpailutoimiston henkilökunta.