Etusivu

Yksi maailman merkittävimmistä kansainvälisistä laulukilpailuista. Sen voittajista moni on myöhemmin noussut laulumaailman huipulle. Kilpailu on suunnattu nuorten laulajien parhaimmistolle, ja se tunnetaan korkeasta tasostaan, vaativasta ohjelmistostaan, hyvistä palkinnoistaan ja arvovaltaisesta tuomaristostaan.

25.5.2015

Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun pääsihteeri, musiikin maisteri Marja-Leena Pétas-Arjava on valittu kansainvälisen musiikkikilpailujen federaation (World Federation of International Music Competitions, Geneve) varapresidentiksi kolmivuotiskaudelle 2015-2018. Federaatio on maailmanlaajuinen, arvostettujen musiikkikilpailujen ja organisaatioiden verkosto, johon kuuluu noin 120 jäsentä.

2.12.2014

Andrea Rost on ensimmäinen Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun voittaja, joka tekee paluun tuomarina. Vuoden 1989 voittonsa jälkeen Rost kohosi lyyristen sopraanojen eliittiin, mutta missään vaiheessa hän ei ole kokenut olevansa laulajana valmis. Oppiminen ei lopu koskaan, ja se vaatii itsekuria, hän korostaa.