Etusivu

Yksi maailman merkittävimmistä kansainvälisistä laulukilpailuista. Sen voittajista moni on noussut laulumaailman huipulle. Kilpailu on suunnattu nuorten laulajien parhaimmistolle, ja se tunnetaan korkeasta tasostaan, vaativasta ohjelmistostaan, hyvistä palkinnoistaan ja arvovaltaisesta tuomaristostaan.

25.6.2018

 

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu kokoaa ensi keväänä jälleen maailman nuorten laulajien parhaimmiston Helsinkiin. Kahdeksatta kertaa järjestettävä kilpailu käydään Musiikkitalossa 20.–29. toukokuuta. Kilpailussa on miesten ja naisten sarjat, joissa palkintoja jaetaan yhteensä 173 000 euron edestä.

 

 

29.9.2017

Matija Meić katselee tyytyväisenä ympärilleen Helsingin Musiikkitalossa. Täällä kroatialaisbaritoni palkittiin vuonna 2014 Kansainvälisessä Mirjam Helin -laulukilpailussa, ja tähän saliin hän palasi keväällä 2016 laulamaan Helsingin kaupunginorkesterin solistina. Elokuussa 2017 hän astui jälleen tuttuun lasikuutioon palattuaan juuri Rauma Festivo -festivaalilta, jonne basso Mika Kares oli hänet kutsunut.